PPC BULLDOGS – SUND – GLAD- SAMARBEJDSVILLIG OG SMUK

Om os

Målrettet passion for at skabe kvalitet.

Vi har besluttet at bevare vores PPC kennelnavn, da mange kender dette navn som kvalitet, lidenskab og seriøsitet med racen, og dette vil vi gerne videresende til de franske bulldogs og vores Bordeaux´s. Vi har opdrættet mere end 50 champion, 2 verdensvindere, europæiske vindere og flere arbejds- og jagthunde. Vi eksporterede til mere end 25 forskellige lande, vi var pionerer i racen for at lave sundhedsundersøgelser af komplette kuld og begyndte en lang statistik over baertestede hunde og nedsatte døvheden i racen markant. Udover at have dogos og franske bulldogs, har vi siden 1999 Splidholm Hundepension et hundehotel. I 2010 forbød den danske regering vores elskede race Dogo Argentino og efterlod os sønderknuste.

Vores lidenskab blev fjernet fra os – taget væk af politikere, der aldrig mødte en Dogo, som bare ville dække pressens behov, der var sulten efter et offer, Dogoen var aldrig involveret i nogen form for ulykker her i Danmark.
Under vores mange rejser i udlandet mødte vi den franske bulldog, og vi blev enige om at få en når vi blev pensionister, men så længe ventede vi ikke.

Vi har nu opdrættet fransk bulldog siden 2010 vi – og har efterhånden en rigtig god statistik over sundheden i vores opdræt, da den franske bulldog ikke er en race uden problemer. Vi bruger den australske bulldogklubs anvisning på hvordan vi bedømmer rygsøjlen, og vi kan se, at det betyder noget at selektere og udvælge herfra.

Jo mere du ved om dine hunde, desto mere kan du vælge og ændre.
Vores vigtigste mål med vores opdræt er først og fremmest sundheden og at finde gode livslange ejere, der vil blive med til vores avls- og sundhedsprøveprogram med deres hund. Vi står bag vores ejere som livslang støtte. Vi fremviser vores hunde med stolthed til interesserede. Alle vores hunde er elskede familiehunde, alle hunde lever og opdrættes midt i familien. At socialisere hvalpe og gøre dem klar til deres nye liv er en lidenskab for os. Kontakt os gerne for mere info.

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os for mere info.